Vastaa Tärkeään The Global DEI Census 2023 Kyselyyn

100 ideas Apr 15, 2023
Vastaa Tärkeään The Global DEI Census 2023 Kyselyyn

Teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, koska muutosvoimaan tarvitaan ennen kaikkea yhteistyötä. Tämä postaus on tehty yhteistyössä Marketing Finlandin kanssa.

Marketing Finland mm. vaikuttaa aktiivisesti markkinoinnin- ja viestinnän lainsäädäntöön, sääntöihin sekä käytäntöihin, ja tarjoaa jäsenyrityksilleen luotettavaa neuvontaa sekä tietoa sääntöjen sisällöistä ja soveltamisesta.

Markkinoinnissa on parhaillaan kaksi suurta suuntaa.

Menemme aina vain digitaalisempaan ja teknologiaa enemmän hyödyntävään markkinointiin, mutta saman aikaisesti ihmisläheisyys, yksilöity viestintä, ja ennen kaikkea tasa-arvon näkyminen myös markkinoinnissa kohoaa tärkeimmälle paikalle - minne se kuuluukin. 

Sinun ääntäsi kaivataan.

Kutsumme sinut mukaan vastaamaan maailman suurimpaan markkinoinnin ja viestinnän tekijöille suunnattuun diversiteetti- ja inkluusiokyselyyn. Tutkimus selvittää markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelevien kokemuksia työelämässä.  

Jos saamme riittävästi vastauksia Suomesta, pystymme vertaamaan tuloksia muiden maiden tuloksiin. On tärkeää ymmärtää alan nykytilanne Suomessa sekä tunnistaa diversiteettiin ja inkluusioon liittyviä ongelmia.  

Kysely on avoinna huhtikuun loppuun ja sitä tehdään yhteistyössä WFA:n, VoxCommin, Campaignin, Kantarin, Advertising Weekin, Cannes Lionsin, Effie Worldwiden, IAA:n, GWI:n ja Adweekin kanssa.  

Kyselyyn vastaaminen vie vain 15 minuuttia. Vastaukset käsitellään täysin anonyymisti. 

Vastaa kyselyyn tästä.

Kiitos vastauksestasi! Yhdessä voimme ajaa parannuksia alallamme.

Ps. Jos olet markkinoinnin alan ihminen, sinua voi myös kiinnostaa kirjoittamani e-kirja, jossa myös peräänkuulutetaan monimuotoisuuden ja inkluusion perään markkinoinnissa. Lue e-kirjani 

Human-Centric Automation and Other Trends You Need to Know for an Impactful Marketing Strategy For 2023.

Join the movement and come to Crush Event with us!

Buy ticket now

Join the movement, get our brief

Join our mailing list to receive the latest news. 
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.