Akateeminen x Crush: Paneelikeskustelut naisille jotka muuttavat maailmaa

crush movement Mar 25, 2024

Tervetuloa Helsingin Akateemisen Kirjakaupan Kohtaamispaikalle seuraamaan paneelikeskusteluja ja verkostoitumaan. Paneelit moderoivat Crushin perustajat Anna Pyykkö ja Katja Presnal. 

Crush on tasa-arvoa edistavä liike, joka murtaa patriarkaalisia normeja yritysmaailmassa, ja jonka tavoitteena on tehdä Suomesta ensimmäinen maa jossa sukupuolten välinen kuilu on sulkeutunut. 

 

Ohjelma

16:30 Tervetuloa

16:35 Paneeli: Miksi tarvitsemme verkostoja? 

Kuule parhaat vinkit miten verkostot auttavat luomaan unelmien uran ja menestymään liike-elämässä. Menestyneet verkostojen superrakentajat kertovat mikä niiden merkitys on myös henkiseen hyvinvointiin ja työelämän murrokseen. 

Female Founders Suomen omistaja Anna Pyykkö keskustelee yhdessä Maija Ilmoniemen ja Laura Lindsbergin kanssa. Toimittaja ja radiojuontaja Maija Ilmoniemi on kirjoittanut kirjoja yrittäjyydestä ja yksinäisyydestä (Yksinäisyys, Otava, 2020), ja markkinoinnin asiantuntija Laura Lindsbergin esikoiskirja Verkostoitumisen taito (Alma, 2024) on juuri ilmestynyt. 

17:00 Paneeli: Miten tehdä unelmista rohkeasti totta? 

Miten valloittaa niin vuorenhuippuja kuin liike-elämän huippuja? Inspiroidu maailmaa nähneiden sarjayrittäjien tarinoista, ja kuule minkä muutoksen he haluaisivat seuraavaksi kokea. 

Big Rich Money-kirjojen kirjailija Katja Presnal keskustelee yhdessä startup-sijoittaja ja vuorikiipeilijä Janiina Lammin sekä Nordic Fit Maman perustaja Riina Laaksosen kanssa. Janiina Lammin tositarinaan perustuva teos Suuri huiputus (Gummerus, 2024) ilmestyy tänä kesänä ja Riina Laaksosen kirja Äidin hyvinvointi: Nordic Fit Mama (ReadMe, 2023) on tuki äideille. 

17:25 Crush-tapahtuman esittely ja kiitokset 

17:30 Verkostoitumista



Tapahtuma on suomenkielinen. 

 

Akateemisessa oleva tapahtuma on esimakua CRUSH 2024 konferenssista, joka valtaa Helsingin Pörssitalon 8.5.2024.  Crushista löytyy myös Akateemisen Kirjakaupan Pop Up Shop, joka tuo tämän päivän rohkeimmat kirjailijat esille. 

 

Join the movement and come to Crush Event with us!

Buy ticket now

Join the movement, get our brief

Join our mailing list to receive the latest news. 
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.