Kaksi tapahtumalippua yhden hinnalla! Crush & Business Festival Helsinki

crush event Aug 02, 2023

Osta ensi kevään Crush tapahtumaan lippu jo nyt Early Bird hinnalla ja saat Business Festival Helsinki lipun kaupan päälle!

Crush Event 2023 aloitti Innovation Home Kampin kesän 2023 puutarhabilekauden kun yli 300 ihmistä kokoontui 3.5. Innovation Home Kampin sisäpihalle kuulemaan kun Malka esiintyi ja nauttimaan Kallary Designin muotinäytöksestä. 

 

Ja parasta tietysti oli mahtava seura! 

Business Festival Helsinki päättää kesäkauden Innovation Home Kampin sisäpihalla illan venetsiaisilla ja koko päivän mittaisella ohjelmalla.

Ensi vuoden Crush tapahtuma jäjestetään 8.5.2024 yhteistyössä Epicenterin kanssa. Luvassa vielä enemmän ohjelmaa ja puhujia. 

Osta Crush-lippu ja saat Business Festival Helsinki päivälipun kaupan päälle 

 Kun ostat nyt Crush 2024 lipun, niin saat Business Festival Helsinki päivälipun (arvo 129 euroa) kaupan päälle! Tarjous on voimassa 15.8. asti! Toimi nopeasti! 

OSTA LIPPU NYT

Crush liput ovat nyt Early Bird-hintaan 119 € (+alv), hinnat nousevat syksyllä! 

Mikä ihmeen Business Festival? 

Business Festival-kiertue yhdistää ihmiset, elämykset ja ajankohtaiset teemat itsesi tai liiketoimintasi kehittämiseen. Koko kiertueen teemana ovat ajankohtaiset ilmiöt myynnin, markkinoinnin ja johtamisen teemoista.

Lavalle nousevat yrityselämän tunnetut asiantuntijat ja tähtiä, joita et ole vielä päässyt kuulemaan missään seminaarissa.

Festivaali ei ole festivaali tietenkään ilman musiikkia, joten tunnelmasta vastaa myös superlahjakkaat luovan alan esiintyjät, artistilupaukset ja yhtyeet. Näillä festareilla perse ei pääse puutumaan ja yleisöllä on lupa irroitella!

Tapahtumapaikka: Innovation Home Kamppi, Helsinki

Tapahtuman ajankohta: 25.8.2023 klo 13-21

Kun ostat Crush 2024 tapahtumaan lipun, saat Business Festivalin päivälipun kaupan päälle.

Päivälipun normaalihinta on 129 euroa ja siihen kuuluu festival-alueen päiväohjelma, ja se on suunnattu niille jotka haluavat nauttia sisällöstä, mutta illalle on jo muita suunnitelmia. 

 

Business Festivalin ohjelmasta poimittu suositus: Pyry Klemetilä ja psykologinen turvallisuus (kuuluu päivälipun ohjelmaan)

Psykologisen turvallisuuden termi vilisee yhä useammin keskusteluissa työpaikkojen ilmapiireistä ja kulttuureista. Sen merkitys tiimien kehittymiselle ja sitä kautta liiketoiminnalle on tutkitusti merkittävä, sillä psykologinen turvallisuus mahdollistaa yhteistyötä, sitoutumista ja oppimista tukevan ilmapiirin syntymistä. Näitä piirteitä tarvitaan tänä päivänä jokaisessa tiimissä.

Mutta mitä kaikkea termiin ihan konkreettisesti liittyy?

Se selviää, kun otat breikin festivaalihumusta ja istahdat hetkeksi Pyryn leirinuotiolle pienryhmäluennon pariin.

Osallistumalla opit:

  • Mitä psykologinen turvallisuus käytännössä tarkoittaa ja miksi se on tärkeää?
  • Mitä konkreettisia vaikutuksia sillä on?
  • Miten sitä voi mitata?
  • Mistä voi lähteä liikkeelle sen kehittämisessä omassa tiimissä?

Pyry Klemettilä on kaveri, kenen kanssa jutellessa huomaat pian olevasi syvällisissä keskusteluissa. Pyry toimii Valjastamolla tiimivaljastajana, jonka missio on auttaa suomalaisia tiimejä avoimemmiksi ja oppimiskykyisemmiksi. Konkreettisuus, kuuntelu ja oivalluttava esiintymistyyli ovat tiimivaljastajalle ominaisia asioita.

 

Business Festivalin ohjelmasta poimittu suositus: Katri Johansson ja arvojohtajuuden mindset (ei kuulu päivälipun ohjelmaan)

Näin kehität tiimiä ja sen tehokkuutta. Arvojohtaminen ja johtajuuden timanttinen mindset ovat oikeasti aitoja asioita silloin, kun niistä pidetään kiinni tiukimmassakin paikassa paineen ollessa kirjaimellisesti kova kymmenien metrien syvyydessä.

Pidä pää kylmänä, koska nyt sukelluksen suomalaisen legendan Koh Tao Diversin kouluttajana toimiva Katri Johansson vie festarikävijät sukellustarinoiden saattelemana pinnan alle ja avaa sukelluskouluttajien arvoja ja ajatuksia johtamisesta. Satoja sukeltajia ja kouluttajia tarkkailleena hän on löytänyt sukeltamisen johtamisesta selkeät elementit, joiden avulla voidaan luoda työelämään psykologista turvallisuutta työyhteisöön ja kasvattaa tiimien tehokkuutta.

Katri Johansson on optimistinen oman tiensä kulkija ja maailmaa kiertänyt sukelluskouluttaja lähestyy nykypäivän johtamista inspiroivalla ja uniikilla tavalla, tuoden johtamiseen helposti käyttöönotettavia elementtejä sukeltamisen maailmasta.

Katri Johansson on harrastanut laitesukellusta yli kymmenen vuotta. SSI-laitesukelluskouluttajaksi valmistuttuaan Katri lähti tutkimaan elementtejä ja työkaluja, joita parhaat johtajat ja sukelluskouluttajat hyödyntävät. Nyt Katri puhuu mieleenpainuvien tarinoiden siivittämänä sukelluskouluttajien käyttämistä johtamisen metodeista, joiden avulla luodaan psykologisesti turvallinen ilmapiiri ja timanttista tiimityötä.

Jos haluat kuulla mm. Katria ja ostaa VIP lipun, osta se suoraan Business Festivalin sivuilta.

Tavataanko festareilla?

Festarikesä ei ole vielä loppu vaikka moni onkin jo palaamassa takaisin lomilta. Business Festival Helsinki on juuri sopiva tapahtuma nauttimaan vielä kesän lämmöstä verkostoituen myynnin ja markkinoinnin alan ihmisten kanssa. 

 

Join the movement and come to Crush Event with us!

Buy ticket now

Join the movement, get our brief

Join our mailing list to receive the latest news. 
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.